Skip to content

Cart

Your cart is empty

Arlen Grey Dress

Sale price$21.62 Regular price$96.23

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Arlen' është kombinimi perfekt i rehatisë dhe modës. I krijuar nga një pëlhurë delikate, ajo përmban një dizajn me shpinë të hapur, ku lidhësat krijojnë një X me përshtatje të rregullueshme sipas nevojes tuaj. Gjatësia midi shton një prekje joshëse në dizajnin e përgjithshëm. Ky fustan i thjeshtë por elegant është opsioni juaj i preferuar për raste të ndryshme. Mund ta vishni sipas preferencave tuaja.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 70% Polyestewr 30% Nylon

Detajet: Shpinë të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The 'Arlen' dress is the perfect blend of comfort and fashion. Crafted from a delicate fabric, it features an open-back design the lace creates an adjustable x. The midi length adds a touch of allure to the overall design. This simple yet chic dress is your go-to option for various occasions. You can dress it up or down according to your preferences.

Model is wearing: Size S

Fabric: 70% Polyester 30% Nylon

Details: Open back

Care: Machine wash cold

Size:
Arlen Grey Dress
Arlen Grey Dress Sale price$21.62 Regular price$96.23