Skip to content

Cart

Your cart is empty

AREA BLACK PATENT

Sale price$73.14 Regular price$136.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet prej lëkure 'AREA' nga Schutz që përmbajnë një detaj nyje në pjesën e përparme, takën të mbushur stileto dhe një rrip tek kyçi. Një këpuce klasike për çdo rast.

Lartësia e përafërt e takës: 10cm / 3.93" (inch)


Ngjyra: Nude

_____________________

The 'AREA' nude leather sandals from Schutz featuring a knot detail to the front, a branded insole, a thick stiletto heel and an ankle strap with a side buckle fastening.A classic for any occasion.

Height approx.: 10cm / 3.93" (inch)


Color: Nude

Size: