Label Nue

Aoma Black Set

€69 €159

Seti i bukur me dy pjesë që mund ta vishni në çdo rast. Seti 'Aoma' mund të vishet së bashku ose veç e veç. Mini fundi është i përshtatshëm për trup për një dukje më femërore. Bluza ka mëngë të gjata dhe një dizajn me shkëlqim. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

______________________

Beautiful two-piece set that you can wear on any occasion. The 'Aoma' set can be worn together or separately. The mini skirt is slim fit for a more feminine look. The top features long sleeves and an unique stony design which makes it look special. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Two Piece-Set

Care: Hand Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed