Shoe Dazz

ANTONIA GOLD

€79

Sandalet 'Antonia' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë, me rripa të hollë dhe një takë me dizajn. Kombinojini me fustane mini. 

Materiali:  Shaul prej Gome dhe Gur 

Ngjyra: Ari

'Antonia' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for the evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with mini dresses. 

Fabric:  PVC and Stone 

Color: Gold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed