Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aneas Purple Set

Sale price$82.74 Regular price$135.11

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Takoni setin më të rehatshëm që mund të keni ndonjëherë. Seti 'Aneas' është shumë komod dhe unik. Këmisha ka detaje tradicionale si një jakë dhe butona, duke e bërë atë shumë të thjeshtë për t'u kombinuar dhe stiluar. Visheni me atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 72% Ryon 25% Nylon 3% Spandex

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

Meet the most comfortable set you can imagine. The 'Aneas' Set is super comfy and unique. The shirt has traditional details like a notched collar and piping, making it very simple to pair and style. For a captivating combination add some sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 72% Ryon 25% Nylon 3% Spandex

Details: Two-Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size: