Label Nue

Aneas Black Set

€79 €129

Takoni setin më të rehatshëm që mund të keni ndonjëherë. Seti 'Aneas' është shumë komod dhe unik. Këmisha ka detaje tradicionale si një jakë dhe butona, duke e bërë atë shumë të thjeshtë për t'u kombinuar dhe stiluar. Visheni me atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 72% Ryon 25% Nylon 3% Spandex

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

Meet the most comfortable set you can imagine. The 'Aneas' Set is super comfy and unique. The shirt has traditional details like a notched collar and piping, making it very simple to pair and style. For a captivating combination add some sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 72% Ryon 25% Nylon 3% Spandex

Details: Two-Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed