Shoe Dazz

ANARCHY BLACK

€72

Sandalet 'Anarchy' janë të dizajnuara me lëkurë të zezë dhe me detaje në pjesën para me një përzierje rripash të ndërthurur. Kristalet vezulluese verbojnë në rripat e kësaj sandale të guximshme dhe magjepsëse të vendosura në një takë të lartë. Me linjat e saj të theksuara, kjo sandale ështe për gruan që pëlqen të lërë përshtypje me pamjen e saj.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 inch

Materiali: Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

______________________

The 'Anarchy' sandals in black leather make a statement with a mix of interwoven straps. Sparkling crystals dazzle on the straps of a bold, glamorous sandal set on a lofty flared heel. With its curvy lines, the charming heel complements the design with a bold feminine twist, for the woman who loves to impress with her looks.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 inch

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed