Skip to content

Cart

Your cart is empty

ANAIS NUDE

Sale price$30.37 Regular price$64.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ju nuk mund t'i rezistoni takave 'Anais'. Këto sandale janë punuar nga materiali sintetik. Ka një platformë të lartë dhe një takë me dizajn me rripa që lidhen. Këto taka do të ju japin një pamje elegante në qdo veshje tuaj.

Lartësia e përafërt e platformës: 4.5 cm / 1.77" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 16 cm / 6.29" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

________________________

You can't resist the 'Anais' heels. These sandals have been crafted from synthetic fabric. Features an extreme platform and sculptured heel in a lace-up design. The heels will bring a chic touch to any outfit.       

Platform Height Approx.: 4.5 cm / 1.77" (inch)

Heel Height Approx.: 16 cm / 6.29" (inch)

Material: Synthetic


Color: Nude

Size: