Skip to content

Cart

Your cart is empty

Amily Royal Dress

Sale price$72.27

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani që është dizajnuar për të krijuar momente. Me një dekolte të hapur dhe një krah të lëshuar. 'Amily' është krijuar nga materiali i butë i gomës për rehati maksimale gjatë gjithë kohës. Ka një dizajn të thjeshtë por kur kombinohet me takat dhe aksesorët tuaj të preferuar servon një pamje magjepsëse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Njërin krah të lëshuar

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 128 cm / 50.4 inch

_________________

She's a showstopper and a moment maker. Featuring open neckline and a side off shoulder strap. 'Amily' is crafted from a flattering stretch crepe for ultimate comfort all night long. She's a simple design but serves a serious look when paired with your favorite heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: One side off shoulder strap

Care: Machine Wash Cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 128 cm / 50.4 inch

Size: