Label Nue

AMELA MAGENTA SEQUIN DRESS

€189

Është shumë e lehtë të visheni në frymën moderne me fustanin tonë 'AMELA'. Është super tërheqëse dhe e dizajnuar në mënyrë perfekte. 'AMELA' ka përshtatjen perfekte dhe është bërë nga një pëlhurë me shkëlqim në një gjatësi maxi që thekson format tuaja. Ka mëngë të gjata dhe një dekolte të hapur. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim Kimik

______________________

Decadence dressing is made easy in 'AMELA' . Super flattering and designed to perfection. 'AMELA' dress has the perfect fit and is made from a glorious sequin fabric in a flattering maxi length that hugs every curve. Features long sleeves, a plunging neckline. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Sequin Fabric

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed