Label Nue

Alpha Black Silver Dress

€69 €109

Mini fustani 'Alpha' është një rifreskim për eventet tuaja dhe ngjarjet speciale, duke shfaqur një dizajn unik të shpatullave dhe një siluetë të përshtatshme në trup. E definuar nga detajet e saj, 'Alpha' shfaqë elegancë dhe do t'ju mbajë në qendër të vëmendjes. Kombinojeni me këpucë dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100%POLYESTER

Detajet: Me krahë të lëshuar

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________

The 'Alpha' Mini Dress is a fresh update for your date nights and special events, featuring a playful shoulder design and a slim silhouette. Defined by her details, 'Alpha' exudes elegance and will keep you in the center of attention. Pair with barely-there stilettos and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Off Shoulder

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed