Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aloa Blush Dress

Sale price$74.65 Regular price$150.39

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Aloa' përmban një dekolte klasike të hapur, rripa të hollë dhe një gjatësi maxi për të krijuar një pamje tërheqëse dhe elegante. Përshtatja në trup është krijuar për të theksuar figurën tuaj, ndërsa pëlhura e lehtë siguron rehati gjatë gjithë ditës dhe natës. Krijoni përshtypje kudo që të shkoni me këtë fustan.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Rripa të rregullueshëm në pjesën prapa

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

______________________

The 'Aloa' Dress features a classic open decolte, thin straps and a maxi length to create a timeless and elegant look. The flattering slim fit is designed to accentuate your figure, while the lightweight fabric ensures all-day and night comfort. Make a stylish statement wherever you go with this gorgeous dress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Adjustable straps at the back

Care: Hand Wash Cold

Size:
Aloa Blush Dress
Aloa Blush Dress Sale price$74.65 Regular price$150.39