Label Nue

Almeya Red Dress

€89

Fustani 'Almeya' është kaq elegante dhe ultra femërore. Prerë nga materiali i gomës me shkëlqim që thekson figurën tuaj. 'Almeya' ka një dekolte të mbështjellur bukur me rripa delikate, këmbë të hapur dhe përmban një bust me korse për të theksuar figurën tuaj. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 82% Nylon, 18% Spandex

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Almeya' dress is just so elegant and ultra-feminine. Cut from a lustrous jersey that flatter your figure. 'Almeya' is super flattering and has a beautifully draped neckline with delicate shoulder straps, and open leg and features a fully corseted bodice to cinch the figure in. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 82% Nylon, 18% Spandex

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed