Skip to content

Cart

Your cart is empty

Alisia Hunter Dress

Sale price$42.45 Regular price$118.64

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Alisia' është krijuar për t'u përshtatur në mënyrë perfekte. Dizajni i saj, prerja te këmba dhe pjesët e detajuara në pjesën e sipërme e bëjnë atë një zgjedhje ideale për çdo rast. Stili i tij klasik dhe materialet cilësore nënkuptojnë se do t'ju zgjasë sezon pas sezoni. Kombinojeni me takat tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 82% NYLON 18% SPANDEX

Detajet: Prerja tek këmba

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The 'Alisia' dress is designed to fit perfectly. Its design, cut on the leg and detailed parts on the upper make it an ideal choice for any occasion. Its classic style and quality materials mean it will last you season after season. Combine it with your favorite heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 82% NYLON 18% SPANDEX

Details: The cut on the leg

Care: Machine Wash Cold

Size:
Alisia Hunter Dress
Alisia Hunter Dress Sale price$42.45 Regular price$118.64