Skip to content

Cart

Your cart is empty

ALEX-2 CREAM

Sale price€39,00 Regular price€69,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Alex' janë aq elegante, saqë do ta gjeni veten duke i veshur shpesh ato. Të bëra nga lëkura e shkëlqyeshme, ato janë të vendosura në takë të trashë këndore me formë katrore në pjesën para. Kombinojini ato në mënyrë perfekte me pamjet e përditshme dhe të fundjavës.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Krem

_________________

The 'Alex' boots are so chic and versatile, you'll find yourself reaching for them often. Made from patent leather, they're set on angular block heels complemented by sharply squared toes. Pair it perfectly with everyday and weekend looks.

Heel Height Approx.: 9.5 cm / 3.74 " (inch)

Material: Patent leather

Color: Cream

Size: