Label Nue

Aine Red Jumpsuit

€89 €149

'Aine' ka të bëjë me elegancën femërore. E prerë nga një përzierje e krepit elastik dhe satenit, 'Aine' është një jumpsuit me këmbë të drejta që përshtatet me format tuaja. Përmban material të rehatshëm në pjesën e gjoksit për mbështetje të plotë, xhepa dhe dekolte të hapur. Ky stil është perfekt për çdo event. Kombinojeni me një palë taka të larta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim Kimik

______________________

Our 'Aine' is all about feminine elegance. Cut from a blend of stretch crepe and satin, 'Aine' is a form-fitting straight leg jumpsuit. Features underwired supported cups, pockets and open decollete. This style is perfect for any event. Style it with a pair high heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Slim fit

Care: Dry clean only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed