Skip to content

Cart

Your cart is empty

ADRIANNE BLACK

Sale price$31.57 Regular price$107.76

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


In need of those perfect boots to take your look from day to night? Our 'Adrianne' Boot is a footwear essential. Featuring with leather material, with a thigh-high length, a blocked heel and a sock boot design. Match it with a short skirt and a basic jacket to get a chic look.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

__________________

Nese po kërkoni të investoni në çizmet tuaja të këtij sezoni, mos shikoni më tej se cizmet tona 'Adrianne'. 'Adrianne' është një ndër këpucët esenciale. Të bëra nga materiali i lëkurës, me gjatësi deri mbi gjunjë dhe me take të trashë këndore. Kombinojini ato me një fund të shkurtër dhe një xhaketë klasike për një dukje perfekte.

Heel Height approx.: 10 cm / 3.93 " (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size:
ADRIANNE BLACK
ADRIANNE BLACK Sale price$31.57 Regular price$107.76