Skip to content

Cart

Your cart is empty

Adira Black Dress

Sale price$128.75

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Adira' është një fustan elegant që përmban elemente unike për dizajn. Ajo përmban një dekolte të lart, duke siguruar një qafë të hijshme që zgjat siluetën. Fustani ka gjithashtu një këmbë të hapur, dhe pjesa më unike e fustanit 'Adira' janë detajet e rrudhosura të mbledhura së bashku nga një kops shkëlqyese anash. Vishni fustanin 'Adira' për rastet tuaja të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj me kops zbukuruese anash

Përkujdesja: Pastim Kimik

______________________

The 'Adira' dress is an elegant and sophisticated garment that combines unique design elements. It features a turtle neck, providing a sleek and modern neckline that elongates the silhouette. The dress has also an open leg, and the most distinctive aspect of the 'Adira' dress is the ruched detailing gathered together from a shimmery buckle on the side. Wear 'Adira' for your special occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Shimmery buckle on the side

Care: Dry Clean Only

Size:
Adira Black Dress
Adira Black Dress Sale price$128.75