Label Nue

Adelynn Black Dress

€29 €42

Fustani 'Adelynn' minimal por tërheqës. Rripi i hollë i rregullueshëm mban këtë fustan të bukur që përmban një jakë të lëshuar me një siluetë që tregon linjat tuaja trupore. Mund ta vishni në një gjatësi mini ose midi me ndihmën lidhëses në njërën anë të fustanit për gjatësinë e dëshiruar. Visheni me taka dhe një qantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester, 5% Spandex

Detajet: Gjatësi e rregullueshme

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

Minimal yet alluring the 'Adelynn' dress. The spaghetti adjustable strap holds up this beautiful dress that features a flattering cowl neck with a bodycon silhouette. Effortlessly go from a mini or midi look with drawstring ties at one side for the desired length. Wear it with heels and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester, 5% Spandex

Details: Adjustable length

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed