Skip to content

Cart

Your cart is empty

ADARA BLACK

Sale price$52.25 Regular price$126.90

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Nese po kërkoni të investoni në çizmet tuaja të këtij sezoni, mos shikoni më tej se cizmet tona 'Adara'. 'Adara' është një ndër këpucët esenciale. Të bëra nga materiali i lëkurës, me gjatësi deri mbi gjunjë dhe me take të trashë këndore. Kombinojini ato me një fund të shkurtër dhe një xhaketë klasike për një dukje perfekte.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

_______________________

In need of those perfect boots to take your look from day to night? Our 'Adara' Boot is a footwear essential. Featuring with leather material, with a thigh-high length, a blocked heel and a sock boot design. Match it with a short skirt and a basic jacket to get a chic look.

 

Heel Height approx.: 15 cm / 5.9" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

* One size smaller than your usual size is recommended

Size: