Shoe Dazz

1460 Ds 8 Eye Boot Black+Yellow Smooth Slice

€199

Ne e dimë se është e vështirë t'i rezistosh një palë tjetër çizmesh të zeza, veçanërisht '1460 Ds 8 Eye Boot'. Të bëra prej lëkures të lëmuar, ato kanë formë të rrethore. Janë të vendosura në një platformë të gjerë dhe kanë lidhëse në pjesën para. Vishini ato me fustane.

______________________

We know it's hard to resist another pair of black ankle boots, especially the '1460 Ds 8 Eye Boot'. Made from smooth leather, they have round toes.They're stacked on flat sole and have front lace-up fastening. Wear them with tailoring or flowy dresses - your outfit will be all the cooler for it.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed