Skip to content

Cart

Your cart is empty

1460 Bex DS PLTD 8 Eye Boot Black Backhand

Sale price$281.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ne e dimë se është e vështirë t'i rezistosh një palë tjetër çizmesh të zeza, veçanërisht '1460 Bex Ds PLTD 8 Eye Boot'. Të bëra prej lëkures të lëmuar, ato kanë formë të rrethore. Janë të vendosura në një platformë të gjerë dhe kanë lidhëse në pjesën para. Vishini ato me fustane.

MATERIALI: Lëkurë e plotë

PËRKUJDESJA:

Fshijeni me një leckë të lagur

________________________

We know it's hard to resist another pair of black ankle boots, especially the '1460 Bex Ds PLTD 8 Eye Boot'. Made from smooth leather, they have round toes. They're stacked on flat sole and have front lace-up fastening. Wear them with tailoring or flowy dresses - your outfit will be all the cooler for it.

MATERIAL: Full-grain leather

CARE INSTRUCTIONS:
Wipe with a damp cloth

Size: