Shoe Dazz

14 Eye Boot Black Smooth

€239

Ju do ta gjeni veten duke i përsëritur 'Eye Boot' për vitet në vijim - ato duken shkëlqyeshëm me gjithçka, nga fustanet deri te xhinset. Të bëra prej lëkure të lëmuar, ato kanë lidhëse, një formë rrethore në pjesën para, platformë të gjerë dhe të ulët dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë. Ne i duam me funde me gjatësi midi.

MATERIALI: E qëndrueshme dhe jashtëzakonisht e ngurtë në fillim, Lëkura e lëmuar mund të lustrohet me një shkëlqim të mprehtë ose të gërvishtet me mjeshtëri në varësi të preferencës tuaj.

PËRKUJDESJA: 

Fshijeni lehtë me një leckë të lagur dhe mbroni me Mbrojtësin Ultra të Dr. Martens

____________________

You'll find yourself reaching for 'Eye Boots' on repeat for years to come - they look great with everything from dresses to jeans. Made from smooth leather, they have a lace-up fastening, a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail. We like them with midi skirts.

MATERIAL: Durable and famously stiff to start, our Smooth Leather can be polished to a dapper shine or artfully scuffed-up depending on your preference.

CARE INSTRUCTIONS:
Lightly wipe with a damp cloth and protect with Ultra Protector from Dr. Martens

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed