Skip to content

Cart

Your cart is empty

Laren Blue Dress

Sale price€149,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Elegancë në fustanin tonë 'Laren'. Ka një siluetë mahnitëse dhe të hijshme të punuar me një pëlhurë të lëmuar. Ka një jakë klasike, mëngë të gjata dhe xhepa në pjesën para. Dekolteja e hapur në formë V është super tërheqëse dhe supet të mbushura japin strukturë të bukur. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim Kimik

____________________________

Chic and modern in the 'Laren' dress. It has a stunning and sleek tailored silhouette with a total smooth fabric. Features a classic sharp collar, long sleeves, and pockets at the front. The plunging V neckline is super sexy and padded shoulders add structure. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Dry clean only

Size: