Shoe Dazz

POPSTAR SILVER

€99

Këpuca ‘Popstar’ është një take mahnitëse dhe shumë e rehatshme. Me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 inch

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Argjendi

_________________________

The 'Popstar' pump is a stunning statement heel. With a pointed toe and sparkly stone details that make the shoe effortlessly glamorous.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5 inch

Fabric: Transparent rubber

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed