Shoe Dazz

ARISA BLACK

€65

Taka 'Arisa' është thelbi i feminitetit. Një siluetë sensuale e hapur në pjesën para e prodhuar në lëkurë vegane ngjyrë të zezë me një takë të lartë stiletto dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lëkurë Vegane

Ngjyra: E zezë

_________________________

The essence of femininity. A sensual silhouette enriched with open-toe comes in black with a stiletto high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: Vegan Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed