Skip to content

Cart

Your cart is empty

INVISIBLE BLACK

Sale price€69,00 Regular price€139,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Invisible' të gjithanshme me formë katrore në pjesën para janë të krijuara nga materiali i lëkurës, me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, i shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 14.5 cm / 5.70 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4.5 cm / 1.77" (inch)

Materiali: Lekurë artificiale 

Ngjyra: E zezë

________________

'Invisible' boots with a square shape in the front, comes in leather material with a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 14.5 cm / 5.70 " (inch)

Platform Height Approx.: 4.5 cm / 1.77" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size: