Shoe Dazz

SOLY BRIGHT VIOLET

€159

Këpuca 'Soly' në ngjyrën vjollce të ndezur është një nga këpucat tona më të preferuara, pasionate dhe joshëse. Kjo këpucë është prodhuar nga lëkura metalike, e detajuar me majë të mpehtë në pjesën para dhe me rripa të hollë që mbështillen rreth kyçit të këmbës. Vishini ato me një fustan po aq të bukur, me një fund të valëzuar apo me një palë pantallona. 

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Lëkurë metalike

Ngjyra: Vjollcë e ndezur

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________________

The 'Soly' Pump in Bright Violet is one of our favorite pumps, seductive and passionate. This glamorous pump is crafted from high-shine metallic leather and detailed with a pointed toe and ankle-wrap detailing. Wear them with an equally pretty dress, a fluttery skirt, or with your favorite jeans.

Heel Height Approx.: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Material: Metallic Leather

Color: Bright Violet

* One size bigger than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed