Skip to content

Cart

Your cart is empty

POPSTAR PINK

Sale price$21.64 Regular price$107.12

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpuca 'Popstar’ është një take mahnitëse dhe shumë e rehatshme. Me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 inch

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Rozë

_________________________

The 'Popstar' pump is a stunning statement heel. With a pointed toe and sparkly stone details that make the shoe effortlessly glamorous.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5 inch

Fabric: Transparent rubber

Color: Pink

Title: