Shoe Dazz

LAKE NUDE

€79

Rritni faktorin tuaj të elegancës në në takat tona 'Lake' në ngjyrën Nude . I bërë me materialin PVC dhe lëkurë të pasqyruar, ky stil është zbukuruar me gurë të çmuar që shkëlqejnë. Ajo mund të kombinohet si me xhinse ashtu edhe me fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 inch

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

________________________

Up your elegance factor in a pair of our 'Lake' Nude Pump Heel. Made of clear PVC panels and nude mirrored leather, this style is embellished with gleaming gems. It works with denim jeans and dresses alike.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 inch

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed