Shoe Dazz

TUBA BLACK

€69

Platformat joshëse 'Tuba' janë bërë për ju. Këto këpucë ju japin siguri dhe rehati në çdo event. Sandalet kanë një rrip mbështetës tek kyçi i këmbës dhe një takë të lartë që balancohet nga një platformë e konsiderueshme në pjesën para. Vishni tuajat me një fustan midi ose maxi ose pantallona të gjera.

Lartësia e përafërt e takës: 15 cm / 5.9 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

________________________

The 'Tuba' glamorous platforms are made for you. They are certain to make a statement at your next event. They have a supportive ankle strap and are set on a platform that balance the design. Wear yours with a midi or maxi dress or wide-leg pants.

Heel Height approx.: 15 cm / 5.9 " (inch)

Platform Height Approx.: 5 cm / 1.96" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed