Skip to content

Cart

Your cart is empty

ARISA NUDE PATENT

Sale price$31.43 Regular price$70.44

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Taka 'Arisa' është thelbi i feminitetit. Një siluetë sensuale e hapur në pjesën para e prodhuar në lëkurë të shkëlqyeshme ngjyrë nudë me një takë të lartë stiletto dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Nudë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

__________________________

The essence of femininity. A sensual silhouette enriched with open-toe comes in nude patent with a stiletto high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: Patent Leather

Color: Nude

* One size smaller than your usual size is recommended

Size:
ARISA NUDE PATENT
ARISA NUDE PATENT Sale price$31.43 Regular price$70.44