Shoe Dazz

ALIZIA BLACK

€62

Këto sandale të gjithanshme të hapura në pjesën para janë të krijuara me një takë të trashë dhe një platformë të rehatshme, i shtojnë një bukuri magjepëse femërore veshjeve tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 15.8 cm / 6.2 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5.5 cm / 2.16" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

_____________________

These versatile open-toe sandals come in a chunky high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 15.8 cm / 6.2 " (inch)

Platform Height Approx.: 5.5 cm / 2.16" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed