Shoe Dazz

SCUFFITA BLACK

€89,90

'Scuffita' është një sandale shtëpie me lëkurë të butë deleje dhe një thembër të jashtëm prej gome. I prodhuar me rripa kryq me gëzof, kjo sandale e rrafshët kombinohet në mënyrë të përkryer me rroba ose rroba të pritjes për relaksim gjatë fundjavës.

Reimagining our 'Scuffette', the Scuffita is a house slipper featuring the same soft sheepskin and a molded rubber outsole. Updated with fluffy cross-straps and rich suede overlays, it pairs perfectly with robes and loungewear for weekend relaxation.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed