Shoe Dazz

LONS SILVER

€72

Për pamjën tuaj perfekte, njohuni me çantën 'Lons'. Përmban gurë shkëlqyes, pëlhurë shkëlqyese, veshje prej sateni dhe mbyllje magnetike. Përshtateni me veshjen tuaj të preferuar. 

Materiali:  Lekurë artificiale dhe Gurë 

Ngjyra: Argjend

For the perfect event look, meet our 'Lons' Handbag. Features Rhinestones, Shimmer Cloth, Magnetic Closure, Satin Lining, And Attachable Metal Shoulder Chain. Match with your favorite outfit. 

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed