Label Nue

Alyson Black Nude Set

€99 €159

Elegancë dhe stil me setin tonë 'Alyson'. Dukuni elegante në setin tonë të bërë me paterna. Të larta në bel, pantallonat kanë një siluetë të drejtë që duken shumë bukur. Xhaketa ka një rrip të rregullueshëm me prerje të veqantë dhe përshtatet shumë mirë në trup. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Material me paterna

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

Elegance and style go hand-in-hand with our beautiful 'Alyson' Set. Look effortlessly stunning in our set made with pattern details. Sitting high on the waist, the pants have a straight-leg silhouette for an elongating finish. The blazer has an adjustable tie for a comfortable fit. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Pattern Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed