Skip to content

Cart

Your cart is empty

Raquel Black Set

Sale price€49.00 Regular price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Seti 'Raquel' përmban një bluzë me mëngë të gjata elegante të kombinuara me një fund të gjatë të përshtatshëm, të dyja të zbukuruara me një model të zi magjepsës me lule të integruar në mënyrë delikate në pëlhurë rrjete. Mëngët e gjata të pjesës së sipërme ofrojnë një prekje sofistikimi dhe modestie, duke e bërë atë të përshtatshme për raste të ndryshme. Nga mbrëmjet e thjeshta e deri te eventet speciale. Nëse jeni duke marrë pjesë në një darkë romantike apo një festë, ky set do të lërë përshtypje të paharruar kudo që të shkoni.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 85% Nylon 15% Spandex

Detajet: Pëlhurë rrjete

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

The 'Raquel' set features a top with elegant long sleeves paired with a matching long skirt, both adorned with a captivating black flowery pattern delicately integrated into a mesh fabric. The long sleeves of the top provide a touch of sophistication and modesty, making it suitable for a variety of occasions. From formal evenings to special events. Whether you're attending a romantic dinner or a glamorous party, this set will make a memorable impression wherever you go.

Model is wearing: Size S

Fabric: 85% Nylon 15% Spandex

Details: Mesh fabric

Care: Machine wash cold

Size:
Save 45%
Raquel Black Set
Raquel black set Sale price€49.00 Regular price€89.00