Skip to content

Cart

Your cart is empty

Luna Emerald Dress

Sale price€39.00 Regular price€99.00

'Luna' është një fustan mahnitës i krijuar për të gjithë ju që kërkoni veshje elegante dhe të sofistikuar. Prerja e fustanit është tërheqëse, duke theksuar trupin tuaj dhe duke krijuar një siluetë të sofistikuar. Me një prerje V e cila shfaq dekoltenë duke shtuar një detaj joshës dhe me shije në pamjen e përgjithshme të fustanit. Ky fustan është një veshje magjepsëse dhe tërheqëse, e përkryer për raste të veçanta ky fustan ju bën të dalloheni në një event.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Dekolte V

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

_____________________

The 'Luna' dress is a stunning dress designed for all of you seeking elegance and sophistication. The cut of the dress is figure-hugging, accentuating your curves while maintaining a sophisticated silhouette. Featuring a V-neckline, which adds a touch of allure to the overall look and showcasing the décolletage tastefully. The metallic fabric adds a glamorous and eye-catching element to the dress. This dress is a glamorous and visually captivating outfit, perfect for special occasions or even a high fashion photoshoot. It elegantly combines feminine allure with a fashionable edge, making you stand out in a crowd.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: V Neckline

Care: Hand Wash Cold Only

Size:
Luna Emerald Dress
Luna Emerald Dress Sale price€39.00 Regular price€99.00