Skip to content

Cart

Your cart is empty

Frida Water Grass Dress

Sale price€59.00 Regular price€89.00

Fustani 'Frida' është një fustan maxi mahnitës me mëngë të gjata. Fustani përmban një dekolte V që i shton një dukje elegante pamjes së përgjithshme. Detaji i mbledhur në pjesën e përparme krijon një përshtatje më të këndshme, pasi ndihmon në theksimin e belit dhe krijimin e një lëvizje të lehtë në fund. Ky fustan është i përsosur për raste të ndryshme dhe mund të vishet dhe të kombinohet në varësi të aksesorëve dhe këpucëve që ju zgjidhni. Është një veshje e bukur dhe e gjithanshme që me siguri do të bëjë përshtypje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Mëngë të gjata

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

The 'Frida' dress is a stunning maxi dress with long sleeves. The dress features a V-neckline that adds an elegant touch to the overall look. The ruching detail in the front creates a more flattering fit, as it helps to cinch in the waist and create a gentle flare in the skirt. This dress is perfect for a variety of occasions and can be dressed up or down depending on the accessories and shoes that are chosen. It is a beautiful and versatile piece that is sure to impress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% POLYESTER 2% SPANDEX

Details: Long Sleeves

Care: Machine wash cold

Size:
Frida Water Grass Dress
Frida Water Grass Dress Sale price€59.00 Regular price€89.00