Skip to content

Cart

Your cart is empty

Avenie Black Dress

Sale price€39.00 Regular price€79.00

Fustani 'Avenie' metalik është një fustan mahnitës që është krijuar për të tërhequr vëmendje. Me një gjatësi midi që bie poshtë gjurit dhe pëlhurë që ka një shkëlqim metalik dhe një nuancë të pasur që i jep një pamje luksoze. Zona e bustit është e mbushur dhe janë vendosur në mënyrë strategjike për të dhënë formë dhe mbështetje, duke siguruar një përshtatje të rehatshme. Fustani ka siluetë të përshtatshme, me një bel të theksuar dhe një prerje tek fundi që lejon lëvizje të lehtë. Lëreni këtë fustan të jetë zgjedhja juaj për raste dhe evente të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester, 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

__________________________

The 'Avenie' metallic dress is a stunning piece that is designed to draw attention. Featuring a midi-length that it falls below the knee and fabric that has a metallic sheen and a rich hue that gives it a luxurious appearance. The padded cups are strategically placed to provide shaping and support to the bust area, ensuring a comfortable and flattering fit. The dress has form-fitting silhouette, with a defined waistline and a slightly flared hem that allows for ease of movement. Let this dress be your choice for special occasions and events

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Glossy Fabric

Care: ONLY Hand Wash Cold

Size:
Avenie Black Dress
Avenie Black Dress Sale price€39.00 Regular price€79.00