Skip to content

Cart

Your cart is empty

Amy Navy Dress

Sale price€49,00 Regular price€69,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani i bërë nga sateni 'Amy' është një veshje mahnitëse e përsosur për verën. Është bërë nga materiali saten që ka një shkëlqim të bukur. Fustani përmban detaje të prera që i shtojnë një pamje unike dizajnit dhe pa rripa gjë që krijon një pamje të hijshme dhe elegante. Një nga karakteristikat më të dukshme të këtij fustani është detaji në pjesën e pasme me lidhëse. Kjo është një zgjedhje praktike e dizajnit që ju lejon të rregulloni përshtatjen e veshjes sipas dëshirës tuaj. Ky fustan është perfekt për ditët e nxehta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Pa rripa

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Amy' satin dress is a stunning piece perfect for summer. It is made of bright satin material that has a beautiful sheen to it. The dress features cut out details that add a unique touch to the design and no straps which creates a sleek and elegant look. One of the most notable features of this dress is the adjustable back lace-up feature. This is a practical design choice that allows you to adjust the fit of the dress to their liking. It also adds a sexy touch to the design by showing off a bit of skin in the back. Its unique design features make it a standout piece that is sure to turn heads wherever it is worn.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Strapless

Care: Machine wash cold

Size:
Save 29%
Amy Navy Dress
Amy Navy Dress Sale price€49,00 Regular price€69,00