Skip to content

Cart

Your cart is empty

Amara Purple Dress

Sale price€79.00 Regular price€109.00

Fustani 'Amara' ka një prerje të bukur moderne dhe është një fustan mahnitës i ndërthur me hijeshi, me elegancë dhe stil. Ky fustan është krijuar për të ofruar një pamje shik dhe joshëse për raste të ndryshme. Fustani përmban një gjatësi deri në dysheme, duke krijuar një siluetë të hijshme dhe të zgjatur dhe një bust që thekson belin. Materiali me shkëlqim zbukuron fustanin, duke krijuar një shkëlqim që kap dritën me çdo lëvizje. Prerja moderne e fustanit fokusohet në linjat e pastra dhe një siluetë të hijshme. Qoftë një ngjarje zyrtare, festë apo një rast i veçantë, ky fustan do të lërë një përshtypje të qëndrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja:Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

_______________________________

The 'Amara' sequin dress with a beautiful modern cut is a stunning dress that gracefully combines elegance and contemporary style. This dress is designed to provide a chic and glamorous look for various occasions. Featuring a maxi length all the way down to the floor, creating a sleek and elongated silhouette and a fitted bodice that accentuates the waist. The all over sequins embellish the dress, creating a dazzling shimmer that catches the light with every movement. The modern cut of the dress focuses on clean lines and a sleek silhouette. The 'Amara' is a show-stopping piece that exudes confidence and glamour. Whether it's a formal event, party, or a special occasion, this dress is bound to make a statement and leave a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Glitter Fabric

Care: Hand Wash Cold

Size:
Amara Purple Dress
Amara Purple Dress Sale price€79.00 Regular price€109.00