Skip to content

Cart

Your cart is empty

Julien Black Dress

Sale price€52,00 Regular price€79,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani perfekt për sezonë që përmban një dekolte të hapur dhe gjatësi midi. Ne e duam mënyrën se si fustani 'Julien' i përshtatet trupit tuaj me pëlhurën e tij të mahnitshme. Visheni tuajin për takime dhe ngjarje të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:75% NYLON, 5% SPANDEX

Detajet:Dekolte të hapur 

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët
______________________

The perfect dress for the season that features an open decollete and a midi length. We love the way the 'Julien' dress flatters your body with its amazing fabric. Wear yours for your date nights and other special events.

Model is wearing: Size S

Fabric: 75% NYLON, 5% SPANDEX

Details: Open decollete

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 34%
Julien Black Dress
Julien Black Dress Sale price€52,00 Regular price€79,00