Skip to content

Cart

Your cart is empty

Eleia Berry Dress

Sale price€129.00

Fustani 'Eleia' është punuar për t'ju bërë të dalloheni kudo që shkoni. Dekolteja me detaje unike thekson dhe kornizon bukur pjesën e sipërme të trupit. Dekolteja përmban detaje të rrudhosura në pjesën para e cila është e hapur deri tek kupat. Mëngët e fustanit 'Eleia' janë një pjesë e vërtetë mode. Ato përmbajnë detaje të rrudhosura të cilat e bëjnë fustanin të duket akoma më i veçant. Për të rritur më tej bukurinë e fustanit, ai ka një të çarë të hapur në pjesën e pasme. Fustani 'Eleia' përmbanë elegancë dhe me siguri do t'ju vendosi në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Dekolte unike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Eleia' dress is crafted to make you stand out, wherever you go. The neckline has unique detailing and accentuates your collarbone and frames your upper body beautifully. The neckline has ruched detailing and build-in bra cups. The sleeves of the 'Eleia' dress are a true fashion statement. They have ruched details at the bottom, creating a unique look. To further enhance the allure of the dress, it features an open slit on the back. The 'Eleia' dress embodies timeless elegance and is sure to make you the center of attention.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Unique neckline

Care: Machine wash cold or dry clean

Size:
Eleia Berry Dress
Eleia Berry Dress Sale price€129.00