Skip to content

Cart

Your cart is empty

Zonia Purple Dress

Sale price€129,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Krijoni dramë me hyrjen tuaj duke veshur fustanin 'Zonia'. Përmban një siluetë të përshtatshme në trup, dekolte të mbyllur dhe një detaj tek qafa që mundëson veshjen e fustanit dhe vazhdon në njërën anë si një detaj unik. Pëlhura elastike që është e përkryer për çdo formë trupi e bën atë ideal për t'u kombinuar me çdo gjë. Stilojeni me taka me majë dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj në pjesën tek qafa

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

___________________

Dial up the drama wearing the 'Zonia' dress. Features a curvy silhouette, a closed neckline and a detail at the neck that allows the dress to be worn and continues on one side as a unique detail. The stretchy fabric that is perfect for any body shape makes it ideal to combine with anything. Accessorize with pointy heels and a boxy clutch.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Detail at the neck

Care: Hand Wash Cold

Size:
Zonia Purple Dress
Zonia Purple Dress Sale price€129,00