Skip to content

Cart

Your cart is empty

Serene Charcoal Glitter Dress

Sale price€69.00 Regular price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Serene' është një fustan i bukur i krijuar për t'ju bërë të dukeni dhe të ndiheni mahnitëse gjatë festave, netëve speciale dhe darkave romantike me të dashurit tuaj. Një ndër detajet e fustanit 'Serene' është dekolteja e saj e mbyllur. Fustani përmban mëngë të gjata, të cilat shtojnë një element modestie në dizajn. Ajo që e bënë fustanin 'Serene' me të vërtetë joshës është materiali shkëlqyes që zbukuron të gjithë fustanit. Fustani 'Serene' është zgjedhja perfekte për ato momente kur dëshironi të rrezatoni sharm.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Qafë të lartë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

__________________

The 'Serene' dress is a beautiful gown designed to make you look and feel stunning during the holidays, special nights, and romantic dinners with your loved ones. The defining feature of the 'Serene' dress is its alluring closed neckline. The dress features long sleeves, which add an element of grace and modesty to the design. What makes the 'Serene' dress truly captivating is the shimmery fabric that makes the dress evenmore beautiful. The 'Serene' dress is the perfect choice for those moments when you want to radiate charm.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: High neckline

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Save 30%
Serene Charcoal Glitter Dress
Serene charcoal glitter dress Sale price€69.00 Regular price€99.00