Skip to content

Cart

Your cart is empty

LUSIA GOLD

Sale price€39.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Pa dyshim se ju do ti dashuroni këto sandale. Kjo sandale e bërë për tu veshur në pasditet tuaja është punuar nga lëkura me një rripë në pjesën para dhe e vendosur në një takë të hollë. Thjeshtësia dhe eleganca i japin një dukje magjepsëse sandales 'Lusia'. Vishini ato në eventin tuaj të rradhës.,

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Ari

You're gonna love these heels. This sandal is made to be worn on your steps, it is made from a strap to the rest of the front and is on a detailed heel. Simplicity and elegance give the 'Lusia' sandal a glamorous look. Wear them to your next event.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Gold

LUSIA GOLD
Lusia gold Sale price€39.00