Skip to content

Cart

Your cart is empty

Saage Water Grass Dress

Sale price€109.00

Color:

Water Grass

Fustani 'Saage' është një fustan magjepsës i krijuar për t'ju bërë të shkëlqeni dhe të keni vëmendje në ngjarjet tuaja më të veçanta. Me detajet unike, dekolte me një krah te hapur, pjesën e rrudhosur para ajo dhuron elegancë dhe magjepsje. Kur të vishni fustanin 'Saage', do të jeni gati për të mahnitur të gjithë në raste të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Detaje të rrudhosura

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________

The 'Saage' dress is an exquisite and enchanting gown designed to make you shine and steal the spotlight at your most special events. With its captivating details, one-shoulder decollete, twist detailing on the middle, embodies elegance and glamour. When you wear the 'Saage' dress, you'll be ready to dazzle at any special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Ruched details

Care: Machine wash cold

Size:
Saage Water Grass Dress
Saage Water Grass Dress Sale price€109.00